Ревюта

Ревю на вейп течностите Pacha Mama

Pacha Mama е бранд собственост на популярната американска компания Charlie’s Chalk Dust. Един от основните производители в Северна Америка на качествени вейп течности.  Колекцията е посветена на естествените плодови аромати. Всяка течност от серията Пача мама носи автентичен  аромат на плодовете, какъвто бихме могли да го усетим при консумацията им. Усещането за вкуса и аромата при изпаряването на тези течности е невероятно удоволствие, което  можете да правите през целия ден без да усетите насищане от ароматните вкусове. Много от потребителите на серията Pacha Mama посочват вкусовете й като на току що откъснати плодове.

Blood Orange Banana Gooseberry

Blood Orange Banana Gooseberry тази течност носи със себе си аромата на екзотични плодове, които биха ви довели до плодов екстаз. Комбинацията от цитрусовия вкус на червени портокали, пресни банани и сочно грозде е невероятно автентична. Още с първите дръпки ще усетите интензивният аромат на плодовете, който превзема вкусовите ви рецептори. При издишването ще усетите леко тръпчивата цитрусова нотка, хипнотизираща вкусовите ви рецептори. Удоволствието е гарантирано от първата дръпка!

Strawberry Guava Jack Fruit

Strawberry Guava Jack Fruit тук комбинацията е наистина интересна. Имаме приказна горска ягода и екзотичните гуава и джакфрут. Гуавата е необикновено вкусен плод, който често пъти е основна съставка на едни от най-апетитните плодови конфитюри, популярни в редица страни. Родината на този плод е Мексико, но се среща и в други страни от Южна Америка. Джакфрут е един от най-големите ядивни плодове, които могат да растат на дърво. Тази комбинация от тропически плодове, превръща течността в божествено екзотичен шедьовър.

Fuji Apple Strawberry Nectarine

Пищен вкус от изобилие на автентични плодови вкусове, пред които никой не би останал безразличен. Никъде на пазара няма да намерите, толкова свеж и истински вкус от комбинацията на зелена ябълка, горска ягода и сочни нектарини. Fuji Apple Strawberry Nectarine е драматична наслада за почитателите на свежите плодови удоволствия.

Mango Pitaya Pineapple

Ако сте ценители на  тропическите аромати, то Mango Pitaya Pineapple е за вас. Тук комбинацията е между едни от най-характерните и добре познати тропически плодове: манго, питая и ананас. Тази експлозия от тропическа наслада ще накара вкусовите ви рецептори да изпаднат в хипнотично удоволствие. След всяка дръпка ще усещате танцуващият аромат на сочно манго по небцето си, а при издишването този аромат ще бъде плавно изместен от вълшебството на питаята и ананаса.

Huckleberry Pear Acai

Определено тази вейп течност Huckleberry Pear Acai ще бъде една от любимите на мнозина от вас. И не защото са почитатели на Хъкълбери фин, героят от романите на Марк Твен. А, защото вкуса на тази течност е толкова добре балансиран между трите плода, че можете да загубите представа за начина по който ги консумирате. Тук от компанията са се справили наистина фантастично, защото не се забелязва надмощие на нието един от вкусовете. Макар и да се различават като вкусови нюанси. Баланса е категорично изравнен между трите горски вкуса: круша, хъкълбери и акая.

Peach Papaya Coconut Cream

Тази течност Peach Papaya Coconut Cream е за онези от вас, които обожават плодовите вкусове, но не могат да се освободят от пристрастяващото си желание към десертните аромати. В комбинацията от сладки праскови, сочна папая и кокосов крем ще предизвикате вкусовите си рецептори да се насладят на този превъзходен еликсир.  При вдишване сладкият южен прасковен аромат се усеща наистина ясно и отчетливо, но по никакъв начин не преобладава над папаята и кокосовият крем. При издишването е точно обратното. Редуването на ароматните нотки е като естествената смяна на сезоните.

Серията Pacha Mama се предлага в две разновидности от 50мл. с 0мг. като ви дава възможност да добавите никотинов шот или в 10мл. опаковка с разнообразие от никотинови опции, за каквото и да е настроение. Със 70/30/ VG/PG база ще можете да получите гъсти кремави облаци както никога до сега!

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *