Ревюта

Ревю на вейп течностите Cuttwood

Една от най-актуалните марки в света на вейпинга в момента е Cuttwood. В САЩ марката е една от водещите във вейп индустрията с богатото си разнообразие от фино подбрани вкусове и аромати. Доказателство за безспорния успех на компанията е, че често пъти може да срещнем тениски, шапки, стикери и какви ли не рекламни материали с марката и логото на Cuttwood. Калифорнийската компанията е и генерален спонсор на редица автомобилни състезателни отбори. Логото на марката може да бъде забелязано на автомобили в PR1 2015 United SportsCar Championship, както и на редица рали шампионати.

Компанията е създадена през 2014г. в Калифорния, САЩ. Емблематични продукти с марката Cuttwood, разпознаваеми по целия свят са: Unicorn Milk и Boss Reserve. Всички продукти се произвеждат в САЩ и са сертифицирани по всички правила на федералните закони. Компанията притежава ISO 7 за условията на производствените помещения и ISO 9001:2015 за качеството. Всичко това може да гарантирана на потребителите безкомпромисно качество и сигурност при употребата на продуктите. Още от самото начало Cuttwood бързо успява да набере скорост с „бурята“ от аромати, които пуска в продажба. И в следващите няколко години се позиционира трайно на пазара в САЩ, сред премиум течностите за вейп. Компанията е класически пример за успеха на качествения продукт в комбинация с внимание към желанията на клиента.

А, по надолу ще разгледаме, част от тези вкусове.

Boss Reserve

Резервата на Cuttwood Boss е тук и е готова да превземе вкусовите ви рецептури. Сместа от крехки бисквити, печени ядки и банани полети изобилно с мляко. Това е Десертен вкус към който не е нужно да чувствате вина, когато го консумирате.  С всяка дръпка на този възхитителен аромат, ще усещате наслада и удоволствие. Вкусовите ви рецептори ще бъдат безумно пленени от вкуса и аромата на Boss Reserve. Най-хубавото при тази забележителна течност е, че след всяко издишване, кремообразната наслада успокоява вкусовите ви рецептори за да ги накара да жадуват отново неповторимият вкус.

Bird Brains

Този вкус определено е създаден за любителите на зърнените закуски. Bird Brains носи приятния вкус на пъстроцветни зърнени храни залети с обилно количество кремообразно мляко. Нито един друг вейп аромат не е успял да улови този перфектно балансиран вкус. Аромата на течността ви връща към детството и неделните сутрини в които гледате любимото си анимационно филмче, хапвайки вкусно зърнената си закуска. Категорично в Bird Brains можете да откриете перфектно балансиран аромат между сладко и млечно.

Mega Melons

Безспорно това е течността за любителите на плодовите аромати. Соковете от мега пъпешите на Cuttwood Mega Melons ще задоволят копнежа ви за плодова наслада. Mega Melons носи вкуса на добре узряло манго, сочен пъпеш и свежа папая. Резултата от това съчетание е божествен вкус, който с удоволствие да консумирате под сянката на палма до брега на морето с чаша мохито.  Тази тропическа плодова комбинация ще отведе сетивата Ви в изумителна наслада с всяко вдишване, което направите.

Unicorn Milk

Мляко от еднорог! Звучи невероятно като вълшебен еликсир от приказка на Братя Грим. Да, наистина притежава приказно привлекателен вкус. Компанията определя този продукт като крайъгълен камък за лоялността на голяма част от клиенти си. В началото течността Unicorn Milk беше с розов цвят (все пак трябваше да предизвиква асоциация с мляко от еднорог), но поради нежеланието на много потребители да консумират течността само и единствено заради цвета. Cuttwood се отказаха от розовия цвят и сега течността не се различава по нищо на външен вид от останалите продукти на компанията. Unicorn Milk носи приятният вкус на прясно набрани ягоди и сметана в перфектен баланс на сладост.  По този начин потребителят има удоволствието да се наслади на един изключителен аромат на ягодов мус.

Sugar Drizzle

Не са подминати и любителите на бисквитите и курабийките. Бисквитите Sugar Drizzle носи аромата на прясно приготвени курабийки със сладък крем и канела. Това е аромат на бисквита, която е толкова вкусна, че се разтапя в устата ви и уханието й обгръща вкусовите ви рецептори в приятна топла прегръдка, сякаш са отдавна изгубени приятели. Тази вейп течност ви създава вкус на бисквитка, поръсена с канелена захар и обвита в пухкав крем.

Tobacco Trail

Вейп течността Tobacco Trail е за всички тези потребители на вейп, които са се отказали от тютюнопушенето, но не могат да преодолеят желанието си за тютюнев аромат. Течността е приятно съчетание на висококачествен тютюн и планински пчелен мед. Съчетанието между тези два аромата ще накара вкусовите ви рецептори да изтръпнат от наслада.

Cuttwood от самото си създаване до днес е компания, която е безкомпромисна към качеството на продуктите си. И резултатите на компанията са категорични за доверието, което е изградила сред своите клиенти. Опитайте и вие!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *