VAPEROOM IS THE FIRST COFFEE VAPE SHOP

За нас

Vaperoom не е просто място, то е сложна смесица от финни и добре подбрани нюанси, които да ви дадат наслада и удоволствие.

Как започна всичко...

Vaperoom не е просто място, то е сложна смесица от финни и добре подбрани нюанси, които да ви дадат наслада и удоволствие.

Vaperoom е проект, който стартира първоначално като уютно местенце за събиране на група приятели, където да изпият по чаша кафе вейпвайки най-разнообразни по аромат и вкус течности от цял свят. Така в последствие от селекцията на едни от най-добрите производители на течности, беше открит първият в България Кофи Вейп шоп/кафене. Удобнo и приятно място, където могат да бъдат открити едни от най-добрите течности за електрони цигари, на компании от цял свят докато се наслаждавате на ароматно кафе и уютна обстановка.

Vaperoom започва своята дейност през февруари 2019 година с отварянето на търговския си обект в престижния квартал Лозенец, на метри от „Парадайс Център“ и метро станция „Витоша“. Като до голяма степен запазва приятното и уютно местенце за среща с приятели на по кафе и вейп.

Като естествено продължение от набирането на голяма популярност сред ценителите на качествени вейп течности, в началото на 2020г. беше открит и онлайн магазина vaperoom.eu. Така нашите приятели от цяла България биха могли да се насладят на богатата палитра от течности с всевъзможни аромати и вкусове, както и много други продукти предлагани от нас.

За нас всеки клиент е приятел!

Нашата мисия

Грижа за здравето на нашите клиенти, предлагайки им качествени продукти на справедлива цена.
Ние вярваме, че уважението и доверието са най-важните фактори, които ни правят успешни.

Нашата цел

Нашата цел винаги е била да оправдаем и да надминем очакванията на нашите клиенти, които в последствие се превръщат в наши приятели.